Etienne

Etienne heeft jarenlange ervaring met bruidshows en de styling ervan. Zijn kennis van de huidige mode is groot en dat is nodig voor de juiste styling. Etienne verwierf bekendheid door zijn eigen manier van werken, maar zeker ook door zijn talent om modellen modieus en eigentijds te stylen zonder dat hun eigen identiteit daarbij verloren gaat.

Na zijn werk voor de televisie startte hij in 1993 zijn bekende salon in Den Haag. Zijn dagelijkse inspiratie haalt hij uit de samenwerking met zijn team, maar ook uit zijn vele reizen en uit het bezoeken van (internationale) shows.

etienne 6.jpg

Angelique

Angelique versterkt al 6 jaar het team van Etienne. Zij is dames en heren kapster.Zij heeft zich gespecialiseerd in het heren knippen en het klassiek scheren met het mes. Daarnaast assisteert zij altijd bij fotoshoots , haar  kennis van de huidige mode is groot en dat is nodig voor de juiste styling. Haar kennis wordt up to date gehouden  middels cursussen en  scholing zodat zij de juiste trends weet. Angelique zit 21 jaar in het kappersvak , zij werkt 3 dagen in de week  ( di , vrij , za )  Op de dagen dat zij niet werkt in de salon is zij moeder en echtgenote 

P2041572.jpg

Irma

Irma versterkt ons team al weer ruim een jaar na  18 jaar op het  Han Stijkelplein gewerkt te hebben. Al 20 jaar is zij werkzaam in het kappersvak , haar specialisme is kleuren en coupe soileil en het klassieke werk. Ook de kapsels van het koninklijke huis zijn haar niet onbekend. Samen met haar man runt zij een streetband en is zij moeder van 2 meisjes.

 

irma 2.jpg

Stagiaires\ trainees 

Als erkend leerbedrijf werken wij samen met  het Mondriaan Academie ( ROC  kappers opleiding ) om leerlingen een opleidings plaats te bieden. Mocht je interesse hebben  neem gerust contact op met ons.

abri.jpg